tisdag 23 februari 2010

En stolt far....

Man kan inte annat än att känna sig stolt när ens knappt 3åriga dotter visar ett sånt intresse för skoteråkning. Hon tyckte väl att Pappa suttit för länge på isen med pimpelspöt i handen när hon och kusinen Sesar klättrade up på Pappas favoritskoter. Sappo(Bogli) var inte sämre än att han hoppade upp han oxå.

Vi har i vinter även börjat att sladda lederna hemma i byn med Bearcaten och Nelly är givetvis med varje gång(även i minus 20). Man kan väl inte ha sån tur att det växer fram ett lika brinnande intresse för själva fisket såsmåning om. Men det vore ju en dröm.......Seriöst fiske och familjetid..... på samma gång....

Har haft kontakt med en sjyst guide i thailand angående sötvattensfiske. Han har tydligen ett vatten i närheten av Hua Hin där man kan fiska Arapaima på upp till 130kg!!!!! Amazon Redtail, Barramundi, Giant Mekong och ett tjugotal andra arter...
Denna guide har tydligen även arrangerat ABU Garcias och Fiske Journalens Drömresa ett år. Jag fick tipset av en besökare här på bloggen.
Jag siktar nog på att ta en buss från NaJomtien till Bangkok och sedan ner mot Hua Hin, De kunde möta mig direkt på bushållplatsen och köra mig direkt till vattnet.
Frågan är väl bara om man vågar sig ut i Flytringen när man vet storleken på fisken där.

Mycket Derivata och Naturliga Logaritmer nu i huvet....
Härligt med semester 4 veckor i April.....

Ill be back...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar